Bent u apotheker of hebt u een BTW-nummer? Registreer u om uw voordelige prijzen te raadplegen

Nouvelles

Gelulen vrac

Vanaf vandaag kan je bij ons ook losse gelulen (per doosje of per emmer) bestellen. Enkel voor gebruik in de apotheek. Ons aanbod vind je terug op deze site.

Lees meer

Catalogus 2014

Wenst u onze catalogus 2014 te ontvangen ? Mail uw juiste adresgegevens naar info@pontos.be ! Wij doen dan zeker het nodige.

Lees meer

Prijzen

Zolang u niet bent ingelogd (na éénmalige registratie) worden op onze website de prijzen voor particulieren inclusief 21% BTW getoond. Professionelen hebben andere prijzen, maar moeten steeds ingelogd zijn om de correcte prijzen te kunnen zien. Is dit uw eerste bezoek aan onze website ? Registreren kan door rechts bovenaan op "Registreren" te klikken.

Lees meer

Vertegenwoordiging apotheek

Vanaf heden werkt Pontos bvba niet meer samen met een externe partner voor de promotie van de producten in de apotheken. Wenst u het bezoek van een vertegenwoordiger om ons gamma en de verschillende mogelijkheden te bespreken, laat het ons dan zeker weten. Wij maken graag een afspraak met u.

Lees meer

Koop nu online bij Pontos

Yappa heeft de nieuwe webshop van Pontos ontwikkeld. Je kan nu ook al onze producten online kopen. Veilig verpakt en geleverd. Zoekt u iets dat niet is terug te vinden in de webshop ? Neem gerust contact met ons op. Heeft u interesse in grotere hoeveelheden of verpakkingsvolumes ? Laat het ons weten. Wij bespreken met u de mogelijkheden en maken graag een offerte op maat.

Lees meer